Nybygg

Vi har lang erfaring i integrering av smarthus funksjoner over hele landet. Vi kan bistå med hjelp på alle fronter helt fra prosjektering til integrering. Vi programmerer ditt anlegg til dine ønsker.

Det nye systemet vi selv har utviklet kaller vi InfoSite. Her vil du få hele programmet ferdig programmert etter eget ønske. Når alt er ferdig, kan du selv endre funksjonene. Dette kan være alt fra ønsket temperatur i rom til hvilke lys som skal aktiveres når en tilstedeværelses detektor blir aktivert.

I tillegg har vi lang erfaring med systemer levert fra Gira. Her kan du få mye av funksjonaliteten vi har i InfoSite, men ikke alt.

Eksisterende bygg

Vi har levert produkter og integrert boliger helt siden 1994, og har bred erfaring med ombygging av hjem. Dette er et produkt som er best å samkjøre med renovasjon av hjemmet. Vi kan bistå med rådgivning til hvilke produkter som er egnet for din bolig.

Service og drift

Når boligen først er integrert lønner det seg å kjøre diagnoser, slik at man kan være trygg på at anlegget virker slik det skal og alle produktene snakker med hverandre.